All praise the Royals.

Heia Bloggen!

Etter midnatt vil jeg fortelle om hobbyen til broren min. Hobbyen hans ble til i går kveld og fortsatte for fullt i dag. Broren min heter Even Alexander. Et genialt navn til en genial hobby. Selv så syns jeg den er genial. Geniale kunstverk med nyskapende illusjon og eldre toner, hobbyen altså. Jeg har ikke fortalt hva den er ennå fordi jeg vil at du skal fortsette å lese. Jeg vil til og med beskrive den som kongelig og majestetisk. Bildene vil jeg også beskrive som kongelige og majestetiske. De neste bildene vil bli godbiter i dette innlegget. Ok da... ta en titt.

Syns dere det var fint? En veldig meningsfull hobby fordi den skaper stemning. God stemning. Kreditt til broren min, Even Alexander, for god stemning. Godt jobbet! Nei, det er ikke en europeisk dronning som er avbildet, det er meg. Tusen takk. Vakker er jeg. Hadde da-tidens kjoler vært i bruk i dag, ville jeg ha brukt kjolen på bildet. Altså hadde det vært offentlig akseptabelt å bruke den, så ville jeg det. Absolutt. Ja vel da, dere venter på broren min og her er han.

Jeg vet hva dere tenker og nei, E. A.'s resting bitch-face er ikke så stramt til vanlig. Unnskyld. Jeg løy, det er det. As tight as it looks! Broren min er så ekstra (eller skal jeg skrive kongelig) at han må ha to staver. Kult. Enestående. Unikt. Jeg er ikke misunnelig for alt jeg ville ha var en kongelig krone og en praktfull kjole til å stå i dens stil. Og det fikk jeg. Hashtag fornøyd.

Uansett. Det var hobbyen til broren min. Jeg liker den. Fortsett sånn bror, med den gode stemningen vil du finne veien til tronen med broren din på. Gleder meg, vi blogges!

-H. C.

#selvisk #kongelig #JegSkriver #blogg #jobb #hobby #design #HansChristian 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hans Christian

Hans Christian

18, Vågå

Heia Bloggen! Hans Christian her. Divadikter og Starboy. Ser på meg selv som en salgs Kristus av de utspekulerte. På Selvisk så vil du finne inspirerende dikt, selviske handlinger, narsissistiske meninger og et liv malt i svart og hvitt.

Kategorier

Arkiv

hits