Lykkens dag.

Heia Bloggen!

I dag gråter himmelen. Det har ikke vært frost i natt, så det er nok et par grader varmere enn det har vært før i oktober. Jeg fryser ikke i dag, noe som er et stort pluss. Jeg er alltid kald, men jeg liker også å være kald bedre enn å være varm. Og det er jeg glad for. Utenfor har jeg hele sytten urter og alle var frost-belagte om morgenen på tirsdag. De holder seg bra ennå, takk Gud. Liker urtene mine. Å se på dem og bruke dem i matlaging. Jeg kan navnet på alle sytten også. Det er jeg stolt av.

Jeg skal på jobb igjen i dag og som vanlig så vil ikke bloggen bli oppdatert så mye. Jeg må prøve å få flettet inn et dikt, men jeg tror det kommer i morgen. Jeg gleder meg til morgendagen. Altså, jeg har fri i morgen, men jeg gleder meg til noe annet ved morgendagen. Blant annet, så gjelder det et blogginnlegg og en type dag/dato. Det kommer også an på hvilken type person du er. Jeg er av de enestående typene. Dere vil skjønne mer i morgen.

Uansett. Det regner i dag. En lykkens dag for de som liker regn. Som meg, for eksempel. Ha en fin dag og så blogges vi!

-H. C.

#selvisk #JegSkriver #blogg #jobb #regn #høst #haenfindag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hans Christian

Hans Christian

18, Vågå

Heia Bloggen! Hans Christian her. Divadikter og Starboy. Ser på meg selv som en salgs Kristus av de utspekulerte. På Selvisk så vil du finne inspirerende dikt, selviske handlinger, narsissistiske meninger og et liv malt i svart og hvitt.

Kategorier

Arkiv

hits