hits

La oss synge opera.

Heia Bloggen!

Nå sitter jeg på hotellrommet mitt. Lærlingene i år ligger på Thon Hotel Opera. Det ligger veldig nære Den norske Operaen, som er sikkert grunnen til at hotellet heter opera også.

Jeg trodde ikke at man kunne åpne vinduet på rommet, men jeg fikk det opp til slutt. Du vet, jeg og barnesikringer... Jeg har vinduet mot flere hotellrom og det frister å finne frem opera-spillelisten min på Spotify å spille på fullt volum!

Har ikke vært inne på operaen ennå, heller ikke opplevd en live opera-musikal. Det er noe som står på bucket-listen min. Jeg anbefaler sterkt The Phantom of the Opera-filmen fra 2004 (eller 2005) da, den er min favoritt.

Uansett. Jeg bør ordne meg i stand til restaurant-besøket vårt i kveld. Tenkte å sjekke ut Oslos gater før den tid. Vi blogges!

-H. C.

#selvisk #JegSkriver #blogg #DenNorskeOpera #kunstnerisk #november #oslo #vintertur

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hans Christian

Hans Christian

18, Vågå

Heia Bloggen! Hans Christian her. Divadikter og Starboy. Ser på meg selv som en salgs Kristus av de utspekulerte. På Selvisk så vil du finne inspirerende dikt, selviske handlinger, narsissistiske meninger og et liv malt i svart og hvitt.

Kategorier

Arkiv