hits

Grammy nominations 2018.

Heia Bloggen!

I dag ble the Grammys 2018 nominasjonene avslørt og jeg er er nesten lykkelig. Ett spørsmål: hvor er Taylor Swift's nominasjoner for Reputation? Ingen steder og der er ikke greit. Jeg regner med at det kommer neste år, for jeg har lest noe om at albumer som blir med "trekningen" på ha vært ute så og så lenge. Jeg leste også noe om at mange er forvirret i og med at ikke engang den tidligste singelen Look What You Made Me Do, som blant annet var nr. en på Billboard, var nominert.

Bortsett fra det så er jeg veldig glad. Lady Gaga fikk to nominasjoner. Som jeg beundrer Lady Gaga! Hun er virkelig av de ekte. Fullt musikals talent, og skuespiller til og med. Det jeg liker ved Lady Gaga er at hun er seg selv. Alle kjendiser forteller deg jo at du skal være deg selv og stå for den du er, men Lady Gaga er den eneste som viser det hundre prosent. Både igjennom moten og musikken hennes. Hvem har på seg kjøtt, hvis dere vet hva jeg mener? Little monster for life.

Min kjære Lorde fikk en av de gjeveste nominasjonene: Album of the Year, for sitt Melodrama-album. Jeg er egentlig stolt. Hun fortjener det, i hvert fall albumet - som er ett av de beste jeg har hørt på lenge. There's no drama, but Melodrama.

Jeg gleder meg til the Grammys neste år. Det blir nok holdt i februar, jeg har ikke sett etter datoen ennå, men det pleier å være da. Jeg har hatt en fin Oslo tur forresten. Skal skrive et innlegg fra turen, i hvert fall legge ut noen kjempefine bilder på bloggen. Håper dere har hatt en fin start på uken og så blogges vi!

-H. C.

#selvisk #JegSkriver #blogg #reise #oslo #november #thegrammys2018 #nominasjoner #Lorde #LadyGaga #Reputation #TaylorSwift

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hans Christian

Hans Christian

18, Vågå

Heia Bloggen! Hans Christian her. Divadikter og Starboy. Ser på meg selv som en salgs Kristus av de utspekulerte. På Selvisk så vil du finne inspirerende dikt, selviske handlinger, narsissistiske meninger og et liv malt i svart og hvitt.

Kategorier

Arkiv