hits

Reputation.

Heia Bloggen!

Endelig. Nå har jeg fått hørt tydelig igjennom reputation, Taylor Swift's nye album. Jeg kan si at det er det beste albumet i år. Hun brukte 1989 til å bygge seg en stødig trone og den sitter hun fast på ennå. All praise her majesty the queen; Taylor Swift! Mine favoritter er "...Ready For it?", "I Did Something Bad", "Don't Blame Me" og "This Is Why We Can't Have Nice Things", men alle sangene er supre. Det jeg virkelig liker er at lyrikken og tonene er så forskjellige fra alt hun har gjort tidligere, men hun får full score hos meg og resten av verden. Taylor Swift får det til igjen! Jeg anbefaler reputation til alle, og spesielt de som liker kryptiske beskjeder blandet med hjemsøkende musikk. Løp og kjøp!

"I don't care about reputation, must be living in the wrong generation." -Rock N Roll av Avril Lavigne.

Jeg får gjøre meg klar til arbeid. Synd at arbeidet ikke har med musikk å gjøre, da ville det vært Taylor Swift all day! Dere får ha en fin dag.

-H. C.

#selvisk #JegSkriver #blogg #musikk #reputation #TaylorSwift #1989 #CrypticQueen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hans Christian

Hans Christian

18, Vågå

Heia Bloggen! Hans Christian her. Divadikter og Starboy. Ser på meg selv som en salgs Kristus av de utspekulerte. På Selvisk så vil du finne inspirerende dikt, selviske handlinger, narsissistiske meninger og et liv malt i svart og hvitt.

Kategorier

Arkiv