hits

Ett lys skal brenne.

Heia Bloggen!

Det er den første søndagen i advent. Og det har jeg tent lys for. Førjulstiden har begynt og fra denne dagen går ting saktere for meg. Dette er tiden for venting. Å nyte dette korte, fine øyeblikket imens det varer. Det er så klart viktig med dette ene lyset som skal tennes. Er forresten helt klar over at det ikke er en adventstake på bildet. Som fotograf så tror jeg at stemningen blir mer intens med et enslig lys i mørket. Kanskje helt alene, kanskje ikke. En ting er jo i hvert fall sikkert og det er at jeg var i rommet. Som psykolog så tenker jeg på at lyset ikke må brenne ut. Du klarer dette, lys, ikke la mørket overvinne ditt glødende hjerte.

I dag har jeg vært fyllesyk. Det ble en spontan kveld for alkohol i går. Først var det julebord på hotellet, jeg arbeidet da. Og så kom favorittene mine dit, men da var det plutselig tjueårs-grense. Jeg fikk slutte da, å ble med dem til Vågå på fest. Eller fest og fest... lørdags-Bailey's vil jeg kalle det.

Jeg møtte mange fine mennesker. Et par som jeg egentlig håper på vil bli av favorittene en gang i tiden, selv om jeg vet at det ikke kommer til å skje. Altså ikke bare fordi, men fordi at veiene våre går parallelt med hverandre. Vi er forskjellige på hver våre måter og har forskjellige venner ut i fra det igjen. Jeg er også veldig forskjellig ut ifra mine venner, men det har jo å gjøre med dette lyset som skal brenne og bare vennene mine tenner det. Nå må ikke noen begynne å tenke seksuelt da. Å tenke lidenskapelig er lov. 

Jeg er tålmodig og villig til å vente tre søndager til. Og på å tenne tre lys til. Håper dere har hatt en fin helg. Vi blogges!

-H. C.

#selvisk #JegSkriver #blogg #advent #desember #søndag #helg #tennlys

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hans Christian

Hans Christian

18, Vågå

Heia Bloggen! Hans Christian her. Divadikter og Starboy. Ser på meg selv som en salgs Kristus av de utspekulerte. På Selvisk så vil du finne inspirerende dikt, selviske handlinger, narsissistiske meninger og et liv malt i svart og hvitt.

Kategorier

Arkiv