hits

Tro på meg.

Heia Bloggen!

Do you believe that you can walk on water?

Ikke? Jeg gjør det. Altså at jeg kan gå på vannet. Vil ikke bevise det, men jeg tror nok at jeg hadde klart det. Livet mitt har mye å gjøre med det å tro på noe, og har samtidig ingenting med religion å gjøre. Det har med ambisjoner å gjøre. Finne en målstrek og å håpe på at jeg en dag når linjen. Den troen på at jeg en vakker dag vil oppnå noe stort. Kanskje drømmene mine også, til slutt. Forhåpentligvis en dag før jeg er tretti år. Jeg vet; det er bare elleve år til. Hva vil jeg oppnå på disse årene? Suksess?

Mest sannsynlig ikke, men det kommer jo an på hva suksess er da. Min plan for de neste ti årene er veldig kort og konkret, men det hadde vært fint og sett planens utfallsvinkel og min utførelse. Kommer jeg til å se etter utveier eller vil jeg holde på til jeg er helt ferdig. Ta den laaange veien. Blir meningen av 'lang' lengre om jeg setter på flere 'a'er? Jeg håper ikke det. Akkurat nå syns jeg veien ser lang nok ut som den er. Min fysiske styrke er ikke mye å skryte av, men jeg tåler alt og holder ut til siste blods dråpe har falt... Det var kanskje litt voldsomt, men jeg mener det!

Uansett. Jeg skal fortsette å tro på meg selv. Tro på at jeg en dag vil lære meg å gå på vannet. Akkurat sånn som Thirty Seconds To Mars gjør. God sang og god natt!

-H. C.

#selvisk #JegSkriver #blogg #OmLivet #30secondstoMars #musikk #inspirasjon

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hans Christian

Hans Christian

18, Vågå

Heia Bloggen! Hans Christian her. Divadikter og Starboy. Ser på meg selv som en salgs Kristus av de utspekulerte. På Selvisk så vil du finne inspirerende dikt, selviske handlinger, narsissistiske meninger og et liv malt i svart og hvitt.

Kategorier

Arkiv