hits

Roser er røde, blod er også rødt.

Heia Bloggen!

Min gamle lidenskap har overtaket. Jeg har tegnet denne rosen i dag. Var ikke tenkt på å fargelegge den, men nå har jeg delvis gjort det. Den er ødelagt nå. Har jeg latt fargene ligge, så ville den sett mer enestående og rustikk ut. Jeg har latt tegningen ligge en stund nå, så vi får se hva jeg gjør med den. Nei, jeg har ikke tenkt på å kaste den... jeg får tegne en rose til.

Er mest glad i røde roser. De har favoritt-fargene mine i dem - rød og grønn. Jeg liker også konseptet med at de har torner. Det gir deg den advarselen: "Bare se, ikke ta på!". Og som jeg ønsker å være en rose. En farlig skjønnhet. Ta på meg og du blør. Blod er rødt, med mindre du ikke er kongelig. Er fargen rød for lidenskap? Hva med blod? Det har jeg ikke tenkt på før.

Hvor galt er det å si at man liker blod? Nei uff. Ro deg ned, steinbukk - din fredfulle psykopat. Det er ikke noe galt med meg altså. Har papirer på at jeg er "normal" og fungerer som jeg skal. Roser er røde, det er ikke søtt. Sukkerbiter er døde, blod er også rødt. Et dikt er en plikt. Der fikk dere med et feilaktig ett, hvis dere har lest så langt. Dere får ha en fin kveld. Vi blogges!

-H. C.

#selvisk #JegSkriver #blogg #dikt #JegTegner #rose #blod #interessant #rosererrøde

Én kommentar

Thea

13.01.2018 kl.16:44

Flink du er til å tegne! :)

Skriv en ny kommentar

Hans Christian

Hans Christian

19, Vågå

Heia Bloggen! Hans Christian her. Divadikter og Starboy. Ser på meg selv som en salgs Kristus av de utspekulerte. På Selvisk så vil du finne inspirerende dikt, selviske handlinger, narsissistiske meninger og et liv malt i svart og hvitt.

Kategorier

Arkiv