hits

Jeg er kravstor.

Heia Bloggen!

Nei. Ikke mer lesing i kveld. Nå gidder jeg ikke mer, rett og slett. Jeg blir altså så rastløs av å sitte stille å høre på stillheten. Har lyst til å finne på ting, men jeg klarer ikke å begynne. Ting tar tid og den tiden har jeg ikke. Egentlig komisk og veldig dramatisk. Ganske ironisk også, fordi nå sitter jeg ved tastaturet og skriver dette innlegget om hvor rastløs jeg er. Og det har jeg liksom tid til? Det blir nok sikkert overskriften, kan jeg tenke meg. Jeg er rastløs. Rett fram - ikke noe mystisk.

Vet ikke helt om det stemmer. Nå har jeg hatt fri hele helgen, med null-komma-niks på agendaen, så tid er noe jeg har hatt plenty av. I morgen er en ny uke. Forventningene mine til den kommende uken er altfor høye. Som de er til hver ny uke. Jeg skal prøve å disponere tiden min litt bedre enn jeg pleier. Hva jeg skal gjøre til enhver tid, er helt avhengig av hindringer som eventuelt dukker opp. Vet hvordan uken er i forhold til jobb, men vi får se hva det sosiale har tenkt å gjøre.

Livet er som sjakk. Du har dine egne brikker å flytte ut ifra spillets gang. Og alle spillere spiller ulikt, så du vet aldri brettets utfall før du står i sjakkmatt og har tapt. Eller eventuelt vunnet. I sjakk liker jeg å se på meg selv som dronning-brikken. Gjør hva jeg vil, flytter hvor jeg vil og tar hvem jeg vil. Storhet og kravstorhet. Ja, nå vet jeg det. Jeg er like kravstor som en dronning i sjakk. Overskriften er komplett. Dette innlegget tok altfor lang tid. Jeg beklager. Vi blogges!

-H. C.

#selvisk #JegSkriver #blogg #søndag #helg #kravstor #sjakk #dronning #rastløs #lesing

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hans Christian

Hans Christian

19, Vågå

Heia Bloggen! Hans Christian her. Divadikter og Starboy. Ser på meg selv som en salgs Kristus av de utspekulerte. På Selvisk så vil du finne inspirerende dikt, selviske handlinger, narsissistiske meninger og et liv malt i svart og hvitt.

Kategorier

Arkiv