hits

Selvisk. Oppdatert. På nytt.

Heia Bloggen!

Kan en frihet være å ta en pause fra bloggen? Jeg er klar over alt som skjer imens jeg blogger. Og jeg går glipp av det.

I helgen har jeg stått på stand for å reklamere for diverse som skjer på hotellet nå i februar. Det var veldig interessant og gøy. Følte meg ganske sosial, ikke at det var så mange folk ute i tjue minusgrader på en lørdag da. No surprise.

I dag stod jeg opp rundt ni og dusjet. Det er ganske viktig å være ren hvis du vil ha en perfekt start på dagen. Mamma har vært i Oslo og besøkt søsteren min. Hun kom hjem med nattoget i natt. Vi spiste frokost sammen da jeg var ferdig på badet. Mamma ordnet seg og reiste på jobb etterpå. Jeg skal også jobb, men det er så klart ikke før klokken tre. Senvakter, all day - everyday.

Du må virkelig gi alt for å holde en blogg gående. Jeg har klart det til nå. Januar har vært krevende. Jeg håper februar kan bli bedre, men jeg startet ikke med bloggingen før den femte (i dag). Jobben står sterkt. Prioriterer siste halvår som lærling akkurat nå. I ett av de første blogginnleggene mine, skrev jeg: "Kan jeg kalle meg en blogger nå?". Jeg vet svaret nå. Nei, dessverre. Jeg kan ikke kalle meg for noen blogger før jeg er en blogger. Før arbeidet mitt består av blogging. Derfor er selvisk bare en hobby ennå.

Jeg håper det vil endre seg. Det hadde vært gøy om det gjør det. Håper dere har hatt en fin helg. Vi blogges!

-H. C.

#selvisk #JegSkriver #blogg #OmLivet #blogging #hverdag #helg #mandag #oppdatering

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hans Christian

Hans Christian

19, Vågå

Heia Bloggen! Hans Christian her. Divadikter og Starboy. Ser på meg selv som en salgs Kristus av de utspekulerte. På Selvisk så vil du finne inspirerende dikt, selviske handlinger, narsissistiske meninger og et liv malt i svart og hvitt.

Kategorier

Arkiv