hits

Morsdag og bitching.

Heia Bloggen!

Gratulere med dagen til alle mødre! Håper alle sammen har hatt en fin feiring og følt seg litt ekstra spesielle i dag. Min mamma har en sånn super-influensa, så hun er virkelig ikke frisk. Hun har fått en bukett og bare en haug med pleie. Bestemor har også fått en bukett og et skjerf. Fadderen min blir femti år på tirsdag, men hun feiret i går, så jeg har vært på bursdag/morsdags feiring der lørdagskvelden. Bortsett fra det så har jeg hatt arbeidshelg.

Er det en ting jeg hater så er det å kaste bort tid. I hvert fall når andre kaster bort tiden min. Det er ikke noe nytt. Jeg skriver om det så og si hele tiden på bloggen. Skal det være nødvendig å oppholde seg i tolv timer på et sted, der du får være med å gjøre noe i bare to timer? Jeg syns ikke det. Det er sånne opplegg jeg er nødt til å være med på. Tvang, med andre ord. Det er få ting som ødelegger dagen min mer enn å tenke på noe sånt. Tragisk.

En tragedie som skal skje på onsdag. Jeg ser frem til dagene etterpå. Og helg som består av fri. Mitt siste halvår som lærling kan ikke gå fort nok. 30. juni; da er jeg fri. Det rimte. Kunstnerisk og beroligende for sjelen min. Mmm, så godt. Har fått skrevet om mine problemer, så jeg overlever nok. Eller vi får se onsdag. Håper dere har hatt en fin helg. VI blogges!

-H. C.

#selvisk #JegSkriver #blogg #OmLivet #lærling #jobb #morsdag #helg #søndag #tragedie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hans Christian

Hans Christian

19, Vågå

Heia Bloggen! Hans Christian her. Divadikter og Starboy. Ser på meg selv som en salgs Kristus av de utspekulerte. På Selvisk så vil du finne inspirerende dikt, selviske handlinger, narsissistiske meninger og et liv malt i svart og hvitt.

Kategorier

Arkiv