hits

Tilbake.

Heia Bloggen!

Jeg er tilbake. Det er nesten så jeg har glemt hvordan man gjør dette. Etter nesten en måned så blir det slik. Den gode følelsen av å kjenne et tastatur under fingrene mine. Taster som blir tastet på for å skape nye setninger med gamle ord. Kreasjoner og kreativitet. En kjær følelse, på samme måte som å føle seg hjemme.

Jeg har ikke vært opptatt på noen måte utenom jobben. Vil ikke late som at jeg er en annen person enn den jeg er. Den veien er det ingen vits i å gå. Jeg har faktisk gjort... ingenting. På tjueseks dager har jeg skrevet på min andre novelle og to blogginnlegg som ikke er helt klare ennå. Jeg har også jobbet seksten av de dagene.

Vil ikke love noe om lange og kloke innlegg, men dikt skal jeg skjerpe meg på. Jeg har også en lang påskeferie som jeg ikke har hatt på et par år. Det skal bli kjedelig og godt. Jeg arbeider så lite i mars, så egentlig kunne jeg ha tenkt meg og jobbet. Jobben holder meg på den tankegangen om at jeg arbeider mot noe. Et mål.

Ett av mine første mål, naturligvis. Et fagbrev skal bli godt å oppnå. Et brev om at du kan noe. Det skal bli enda bedre å begynne på skolen igjen. Å oppnå kunnskap. Som er ett av mine endelige mål. Jeg blir nesten helt desperat når jeg tenker på at jeg blir tjue i år og ikke har oppnådd noe ennå. Jeg vet. Dramatisk.

Som meg. Uansett, jeg er tilbake på bloggen i hvert fall. Det blir gøy! Vi blogges.

-H. C.

#selvisk #JegSkriver #blogg #OmLivet #kunnskap #jobb #hverdag #fredag #blogger #personlig #dramatisk #kreativ

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hans Christian

Hans Christian

19, Vågå

Heia Bloggen! Hans Christian her. Divadikter og Starboy. Ser på meg selv som en salgs Kristus av de utspekulerte. På Selvisk så vil du finne inspirerende dikt, selviske handlinger, narsissistiske meninger og et liv malt i svart og hvitt.

Kategorier

Arkiv