hits

Nytt på nytt.

Heia Bloggen!

Ikke så veldig mye som er nytt. Det er en ting jeg ikke har fortalt dere om og det er at vi har hatt en ryddeaksjon på hotellet. Lagrene er blitt ryddet for gammelt skrot. Det var rett etter nyttår. Vi ansatte fikk lov til å plukke med oss saker og ting, og jeg gjorde det. En manns søppel er en annen manns skatt. Jeg tok med meg tre asker med seks martini-glass i hver, tallerkener formet som skjell i porselen, en tekanne av glass fra Twinings, et sett med en kjeks-krukke, melkemugge og sukkerskål, og en gammel lampe.

Den gamle lampen var så kul og retro at jeg bare måtte ta den med meg hjem. Stygt å kaste gammelt kunstverk. Som dere kan se på bildet, så var lampen oransje. Den passet derfor ikke helt inn i min hvite hverdag. Jeg måtte gjøre noe, farge den på ett eller annet vis. Takket være to av mine kolleger, som også tok med samme lampe, de sa at de skulle spraymale lampene sine. Perfekt, tenkte jeg. Da skulle jeg også gjøre det - farge lampen min. I min favorittfarge naturligvis.

Ikke at hvit er en farge, men sånn ble lampen min. Dette er tre lag med hvit spraymaling. Ble den ikke fin? Jeg elsker den. Gammel retro til nymoderne. En ting jeg ikke visste, var at oransje og hvit blir til rosa. Neida, det gjør jo ikke det, men etter andre laget ble lampen først rosa. Det jeg tenker å gjøre i ettertid, er å la den stå en stund, kanskje pusse litt på den, og så spraye den en gang til. Da blir den litt mer perfekt og siden jeg er en perfeksjonist, må jeg nesten gjøre det.

Vi får se. I kveld skal jeg på arbeid. Standard. Venter bare på at klokken skal bli så mye at jeg kan dra. Det er litt ironisk dette med tiden. Vente på klokken og så nesten komme for sent, nettopp fordi du har ventet. Jeg er sikker på at tiden går raskere noen ganger. Uansett. Jeg håper dere får en fin dag. Hva syns dere om lampen min? Dette er første gangen jeg har gjort noe sånt. Det er så gøy å gjøre sånne ting, være kreativ! Følelsen av å oppnå. At ting er sånn du vil de skal være. Vi blogges.

-H. C.

#selvisk #JegSkriver #blogg #lamper #retro #hvit #perfeksjon #moderne #farge #nytt #hverdag #onsdag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hans Christian

Hans Christian

19, Vågå

Heia Bloggen! Hans Christian her. Divadikter og Starboy. Ser på meg selv som en salgs Kristus av de utspekulerte. På Selvisk så vil du finne inspirerende dikt, selviske handlinger, narsissistiske meninger og et liv malt i svart og hvitt.

Kategorier

Arkiv