hits

Alle ønsker at de var en katt.

Heia Bloggen!

Jeg har fått så dilla... trodde aldri jeg ville bruke det ordet... på katter i det siste! Jeg elsker katter, har alltid gjort det, men i det siste har det blitt forsterket. Nesten som kattemynte, haha. Jeg husker da jeg var liten og så på Aristokattene, og spesielt i Lady og Landstrykeren der de siamesiske kattene synger. Og så har du Catwoman i DC-universet. Det er nok mange flere tilfeller jeg kan nevne, men jeg har støtt vært preget av katter opp igjennom årene.

De kattene jeg liker best er bengal, Maine Coon, orientalsk korthår, siamesisk, russisk blå og min absolutt favoritt - sphynxkatter. Jeg elsker sphynxkatter og det får jeg aldri sagt nok. De er hårløse og kule og søte og alt annet positivt. Eller det er faktisk én negativ ting... de er VELDIG dyre, om de er avlet frem riktig og rent da. Når jeg får tak i en, så skal jeg strikke en dalmantiner-mønstret genser til den. Da blir den like stylish som det jeg er!

Dessverre er jeg allergisk mot katt, men det vil ikke stoppe meg fra å få tak i en. Jeg har hørt om allergenfrie katter, men det tror jeg ikke på. Det som skaper en allergisk reaksjon hos oss mennesker er et enzym i spyttet til katten. Når den vasker seg så slikker den det enzymet utover pelsen sin, som gjør at vi mennesker får det på hendene og gnir det i øynene våre osv. Jeg vet at sphynxkatter må vaskes, så jeg er ikke sikker på hvordan allergien er i det tilfellet.

Jeg håper dere har hatt en fin helg. Er dere glad i katter, spesielt hårløse? Jeg vet om mange som ikke liker dem, men jeg ser bare stjerner hver gang jeg ser en. Jeg ELSKER sphynxkatter. Håper dere har hatt en fin helg! Vi blogges.

-H. C.

#selvisk #JegSkriver #blogg #OmKatter #sphynx #katter #catwoman #MaineCoon #Aristokattene #alleønskeratdevarenkatt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hans Christian

Hans Christian

19, Vågå

Heia Bloggen! Hans Christian her. Divadikter og Starboy. Ser på meg selv som en salgs Kristus av de utspekulerte. På Selvisk så vil du finne inspirerende dikt, selviske handlinger, narsissistiske meninger og et liv malt i svart og hvitt.

Kategorier

Arkiv