hits

Orkidébarn.

Heia Bloggen!

Jeg har sammenlignet meg selv med roser hele livet. Pretty and dangerous. Ven, vakker, rød... kan fort stikke om du tar deg til rette og kommer for nær. I den senere tid så har jeg funnet en forskjell på meg og roser, sett bort ifra at jeg er et menneske og roser er i plantefamilien. Roser kan nemlig vokse hvor som helst. Det kan ikke jeg, selv om jeg er blitt vant til veldig mye forskjellig. De rette forholdene trengs for å dyrke frem perfeksjon, som for å dyrke en orkidé.

For et par år siden så jeg noen artikler om orkidébarn. Disse er barn som er høysensitive i forhold til miljøet de vokser opp i/rundt. Som trenger det lille ekstra for å vokse. Jeg er sikker på at jeg er et barn av orkidéen. Har aldri likt det spontane og forandringer over kort tid. Revolusjoner, store ting som tar liten tid. Så lenge det ikke angår oss så er det greit. Vi har store egoer, men ikke av de typene som kan legge ut bilder av at de trener.

Ingen orkidébarn er like. For meg så ser vi på oss selv som annerledes, av og til bedre enn verden rundt oss. Det finnes så mange forskjellige personlighetstrekk, akkurat som for "ordinære" barn/mennesker. Jeg vil være spesiell, derfor skriver jeg om det. Å være unik. Et orkidébarn som har vokst opp rundt altfor mye ugress. Mitt unike personlighetstrekk er veldig viktig for meg. Det er troen på at min orkidé egentlig er en løve; praktfull og sterk, akkurat som skaperen sin. Vi blogges.

-H. C.

#selvisk #JegSkriver #blogg #vår #roser #orkide #helg #høysensitiv #orkidebarn #sammenligning #lørdag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hans Christian

Hans Christian

19, Vågå

Heia Bloggen! Hans Christian her. Divadikter og Starboy. Ser på meg selv som en salgs Kristus av de utspekulerte. På Selvisk så vil du finne inspirerende dikt, selviske handlinger, narsissistiske meninger og et liv malt i svart og hvitt.

Kategorier

Arkiv